Bimetec Besturing Beregeningshaspel

De Bimetec haspelbesturing maakt het instellen van uw beregeningshaspel zeer eenvoudig en overzichtelijk. Deze besturing is universeel en kan op ieder haspelmerk in plaats van de originele computer worden geplaatst. Er zijn vele instelmogelijkheden voor onder andere de voor- en naberegeningstijd en de kopeind sproeier. De touchscreen besturing is geplaatst in een solide waterbestendige kunststof kast, waardoor de componenten optimaal worden beschermd tegen water, stof en zonlicht.

De besturing is uitgevoerd met een GSM module. Hiermee kan de haspel via een Sms-bericht starten, stoppen, de kopend sproeier bedienen, de neerslag wijzigen en de status opvragen. Bij het voltooien van het beregeningsprogramma of bij een storing zal de besturing dit melden via een SMS bericht aan één of meerdere vooraf ingestelde telefoonnummers. Deze meldingen kunnen naar keuze worden aan- of uitgezet.

Het stroomverbruik van deze besturing is zeer minimaal; na een bepaalde tijd zal het beeldscherm dimmen waardoor er geen extra accu meer nodig is en de trekker accu niet zal worden leeg getrokken.

Video

kast binnenzijde